Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nakoniec je velmi jednoduche otestovat to uz s konkretnou lampou. Svietit na teplomer, alebo na nadobu s vodou, alebo so zeminou z velmi malej vzdialenosti. Odmerat po case teplotu. Alebo len strcit ruku a skusit co je teple. Alebo chytit lampu po nejakom case prevadzky. Alebo odmerat remote meracom teploty.

Mne sa na ledkach paci to, co tu na fore mnohym vadi, ze ma velmi diskretne svetlo. Viem, ze pri tej elektrickej ucinnosti, ktoru ma obmedzenu, ako kazdy iny zdroj svetla, nevyzaruje ziadne zbytocne svetlo. To, co vyzaruje, zodpoveda svetlu vhodnemu pre fotosyntezu (myslim dobre zvolene kombo cervenej a modrej). Preto ma led svetlo, vhodne skonstruovane, najvyssiu ucinnost co sa tyka vyuzitelnosti emitovaneho svetla. V tom vidim perspektivu. Cize ak ma nejaky svetelny zdoj ucinnost 50%, ale na fotosyntezu vyuzije len 50 % svetla (50 % je svetlo zlte, zelene, IR), tak na fotosyntezu bude realna ucinnost len 25 %.  U ledky je ucinnost pre fotosyntezu rovna ucinnosti zdroja svetla.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika