Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pěkný den,

jsem mladá nezkušená pěstitelka a poprvé jsem na konci zimy vysadila svá první rajčata Vilma. Nikdy předtím jsem nic nepěstovala a nikoho se zkušenostmi neznám, prosím vás tedy o radu.

Je to odrůda Vilma, ze semínek, nejdříve rostly krásně, otužovala jsem je, pak jsem je dala nastálo ven a teď vypadají hrozně, viz foto. Na spod truhlíku jsem dala hnůj a postříkala je cupricolem, protože jeden čas byly hrozně flekaté. Posledních pár dnů se začínají objevovat nové pěkné lístky, ale kvůli předchozímu vadnutí, skrvnění atd. jsem musela spoustu listů odebrat, a tak jsou to takoví mrzáčci. Nevíme, jestli je vůbec šance, že by takové pahýlky měly úrodu. Co si myslíte vy? Mám to zrušit a snažit se sehnat v zahradnictvi předpěstované rostlinky a začít znovu nebo pokračovat s mýma?

Ještě bych se ráda zeptala, jak vypadají vaše keříková rajčata teď, uprostřed června? Kdy mají rašit první květy a kdy první rajčátka? Je šance, že i má rajčátka budou mít úrodu a normálně v létě?

Mám je ráda, ale moc tomu nevěřím a děkuji všem za rady, které opravdu velice ocením.

Katka

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika