Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

hodlám dělat dýňový kompot a když jsem ho vyráběla loni, tak první sklizená dýně byla při krájení hodně tvrdá, šlo to těžko. Druhá pozdější dýně stejné odrůdy, která ležela si měsíc na chodbě ale šla králet o dost lépe. Je možné, že dýni svědčí dlouhé odležení? Jak poznám, že je už je čas ji krájet? Pokud bych do ní zakrojila a pak se rozhodla ještě počkat, začala by se kazit? Dýně je větší než medicinbal, sytě oranžová. Děkuji

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika