Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ten, kdo Vám řekl, že hokkaido je universální jako cuketa Vám neřekl pravdu. Vůbec není universální. Ale je velice dobré, pokud ho upravíte správně! Pokud ho vaříte a chcete z něj udělat zelí (zelí se vaří), vždycky se rozvaří a vznikne jenom kaše. Do bramborové kaše se dává vařené hokkaido s bramborami půl na půl. Bramborová kaše má potom krásnou barvu a má i lepší chuť. Hokkaido nemusíte loupat ani po 6 měsících skladování, slupka se pouze dobře omyje a i po 6 měsících skladování se krásně rozvaří. Seznamte se s různými recepty, je jich i tady na tomto fóru celkem dost. A pak suďte. Možná potom budete semínka hokkaida znovu pracně shánět .  Zrovna zelí však z hokkaida neuděláte, i kdybyste se rozkrájel  , podobně jako ze suchého písku neuděláte bábovičku.  

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika