Obsah cukru při vypálení matoliny



host - 49.210 (?)
5.10.2014 14:36

Obsahem cukru bych se neřídil, ale čajovou svíčkou danou do sudu - když nazhasne, tak ještě kvasí a když hoří, tak bych se pustil do pálení.

ps: pění! chtělo by to nějaký odpěňovač

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

martin17 - (1) - 38.5 (?), 4.10.2014 12:49, zobrazeno: 3559x

Dobrý den, můžete mi někdo říct, jaký je správný čas na pálení matoliny? U švestek se hlídá cukr, pálí se až je kolem 2. U matoliny jsem se nikde nedočetl, kolik cukru by měla při pálení mít. Děkuji Martin

   
host - 49.210 (?), 5.10.2014 14:36

Obsahem cukru bych se neřídil, ale čajovou svíčkou danou do sudu - když nazhasne, tak ještě kvasí a když hoří, tak bych se pustil do pálení.

ps: pění! chtělo by to nějaký odpěňovač

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nestabilní pH v bazénu11.8.2025
Nestabilní pH v bazénu10.8.2025
Nestabilní pH v bazénu9.8.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika