Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
 Zahradní grily Weber - plynové, elektrické a lávové grily 

Pálení > Cudny proces palenia

Cudny proces palenia


host - xxx.xxx.139.207 (?)
28.7.2019 22:41
Tento příspěvek (zjistit adresu)

Zdravim vas paliciari.

Zaobstaral som si jednostupnovu palenicu z madarska http://www.pankapalinkafozo.hu/products ta druha LUX. 

Dnes som po prvý krat palil a vsade sa pise že je tam dokap a este že treba stupnovist pustat po urcitu hladinu. 

Ale mne to od zaciatku islo na 75° a po hodine-dvoch 72° alk pri 93-96°C a tam to aj koncilo. Proste po cely cas isla 72-ka, až to prestalo kapkat. Potom som to este vypeckoval na nejakych 99°C ale potom isla iba taka slabo alkolickova voda.

Kde bol ten dokap a preco neklesala stupnovitost?

Co hovorite na masinu, je to dobre?

Ma ju niekto?

Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
   

Cudny proces palenia


host - xxx.xxx.0.34 (?), 29.7.2019 6:37
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Je to kolona

Připojit reakci
   

Cudny proces palenia


host - xxx.xxx.19.119 (?), 30.7.2019 0:03
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Vždy mne udiví, když si někdo pořídí přístroj o kterém nic neví, nezná principy destilace (jak obyčejné, tak na rektifikační koloně) nepřečte si ani návod na obsluhu a myslí si, že hned z něho bude "mistr světa". Pak brečí na netu, honem všichni mi pomozte, poraďte a hlavně ať se nic nemusím učit.

Každý přístroj je trochu jiný, co se týče rekt.kolon mají svá pravidla obsluhy a jejich nedodržením většinou vše pokazíte. Chce to cvik, pokoru se něčemu naučit a hlavně trpělivost se stím přístrojem seznámit, naučit se sní zacházet. Na dálku nelze nikoho naučit s příslušnou aparaturou zacházet. Je to na vás, se s ní naučit pracovat.

Tož asi tak.

Připojit reakci
      

Cudny proces palenia


host - xxx.xxx.17.24 (?), 30.7.2019 11:46
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Ďakujem za reakciu. Ono to funguje ale niesom si istý s výsledkom destilátu. A nechcem to hneď úplne pokaziť. Chcel som aspoň nejaký nastrel od čoho sa odpichnúť. Samozrejme nečakám že mi to niekto predostrie ako na tanieri. Myslel som že keď to je fórum o tom tak by tu bol ochotný poradiť. Asi ako na to a na ostatne už budem musiet, podľa konkrétneho aparátu, prísť sám a vyladiť to. Tak teda idem na to. Dúfam že to robím dobre.
Připojit reakci
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
Proč?6.8.2020
Nakládání a vakuování masa na uzení20.7.2020
Maso jíž ze začátku černé16.7.2020
Nakládání a vakuování masa na uzení12.7.2020
Nakládání a vakuování masa na uzení11.7.2020
Nakládání a vakuování masa na uzení9.7.2020
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů