Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pánové, tato diskuze mne nijak nevzala u srdce a nehodlám ji vířit. Ale což jestli prvotního tazatele zaujala pouze čistě akademicky možnost zpravování obilovin, v daném případě žita na pálenku. Já osobně třeba léta pálím spíše experimentálně a zkoumám možnosti zpracování různých kulinářsky kvalitních surovin. Mám vlastní Gin, Rum, Alaš, Višňovici, Švestkovici, Jablkovici. Moji ochutnávači si je velmi chválí, jsou všichni zdrávi a netrpí žádnými potížemi po procitnutí z "opičky". Vyzkoušel jsem opravdu hodně ovocných i vpodstatě neovocných surovin. Zkoumání nápojů je pro mne příjemnou zábavou již po více než 40 let. Tak asi dovedu chápat zvědavce, kteří narazili na problém a chtějí jej zvládnout.

No nic, přeji Vám všem všechno nejlepší do nastávajícího roku.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika