Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

1D tahám celé kým to chutná ako alkohol. Zhruba po 4%. aby to nebola kysla voda.

2D tahám najskor úkap (vyskoček) ten oddelujem cca 0,2-0,6l. podla toho kolko bolo vodky a aka silna. Oddelujem to do 0,1l poharov uplne cirych s plochym rovnym dnom aby som videl presnu farbu, pripadny kal.

Po oddeleni ukapu destilujem jadro. To tahám podla ovocia. Vzdy po 0,3-0,5l a meriam liehomerom. Ked obsah alkoholu klesne ku cca 25%, chytam po 0,1l a kostujem kazde jedno deci. Ked sa zmeni chut chytam este 2-3 pohariky a porovnavam a bud vylejem alebo necham.

Marhulu som tahal do 6% myslim. stále chutila perfektne. Az potom sa dalsie deci pokazilo

Cersne som tahal do 14%

Biele slivky (belice) iba do 21% uz nechutili dobre.

Tie % su orientacne, hlavna je chut vysledneho destilatu pri 2D.

Mam vzdy nachystanych 8kusov 0,1l poharov. A Postupne naplnam, kostujem a bud necham alebo vylejem.

A zakalila sa vam preto ze ste priliali moc vody.A mohla mat vyssi obsah mineralov.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika