Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Podle toho co tu píšete, nemá vůbec cenu doslazovat. Moje zkušenosti za několik posledních let jsou ale následující:

po přidání rozvařeného cukru ve vodě asi 1,5 kg na 100l kvasu je výtěžnost cca o 20% meruňkovice vyšší

1) nejvíce škrábavá pálenka byla po přidání řepného cukru

2) o něco lepší výsledky jsem měl po přidání třtinového cukru asi tak 1,5 kg na 100vku bečku

3) minulý rok jsem experimentoval s s přidáním lesního medu a glukopuru asi tak 1,5 kg na 100vku bečku a výsledky byly nejlepší s tím glukopurem. Letos jsem vdával dceru a z mojí meruňky byly svatebčani uneseni. Takže asi zůstanu u toho glukopuru.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika