Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To si navzájem neodporuje. Když kouknete do těch receptů tak zjistíte jak silně je nutno přislazovat a kolik kyseliny je potřeba přidat. Dále je tam uvedeno, že nikdy to nebude víno prediktivní (určené k archivaci).
Na základě zkušenosti pak uvádím, že prostě polotovar ve fázi částečně zkvašené šťávy, kdy je poměr aromatických těkavých látek, minerálů, vitamínů a dalších nejlepší jak pro konzumenta, tak pro jeho chuťový zážitek.

Rozhodně ale to není pro výrobu základu na pálenku. To už je lepší aroma břízy přidat tak, že k výrobnímu lihu cca 80% dáme v poměru 1:2 březovou šťávu a dosladíme karamelem na likér.

SfK.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika