Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Chapu, ale stale jsme se nedostali k jadru dotazu. Dle navodu u kolony je drzet teplotu v horni casti kolony od 79 koncit mezi 81 az 82 stupnu. Teplota kotle do 97 stupnu. Vemu jiny navod podobne kolony a tam stoji drzet v horni casti mezi 84 az 88 stupni a na kotlu 97 stupnu. Vemu jiny navod a tam pro obilne kvasy drzet 82 az 85 a pro ovocne 84 az 88 na kotlu 97. Tak ze kotel vsude do 97 stupnu ale zbytek se rozchazi i pres to ze se jedna skoro o stejne kolony.Proto jsem se ptal kde by mohla byt pravda ohledne aroma kdyz se to veme selskym rozumem. Kdyz bych si neco takoveho poridil chci dostat z ovoce i aroma abby clovek vedel co pije a ne jen lih bez chute a vune.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika