Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý deň.

Po štyroch týždňoch kvasenia, a po klesnutí hladiny kvasu "ešte počuť že občas zo sudov vysyčí"...???  To sa mi nejako nazdá!? Kvasnú zátku nemáte, a po takom čase a klesnutom kvase produkuje kvas tolko oxidu uhličitého že počuť syčanie???

Čo sa týka tej teploty, ak je v miestosti 21°C tak to podla môjho názoru, (viem že niekto so mnou nebude súhlasiť) to nie je teplota pri ktorej kvas kysne. Proces kvasenia v závislosti na rýchlosti si vyprodukuje vlastné teplo, ktoré má väčšiu hodnotu ako je teplota v miestnosti. Nižšia teplota v miestnosti určite dokáže znížiť teplotu kvasu, ale myslím že pri búrlivom kvasení ju nezníži nejako dramaticky. Až pri dokvášaní má teplota v miestnosti význam.

Množstvo cukru refraktometrom vo vykysnutom kvase nezmeriate!

S pozdravom.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika