Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Při vytvoření pro kvasinek ideálních podmínek trvá kvašení 2-3dny.
Těmi podmínkami jsou ideálně rozmělněná surovina, přiživení kvasu, svým způsobem i kyselé vhodné pH, ale hlavně teplota a přidání aspoň 1/10 silně rozkvašeného a vitálního zákvasu.
Kolem 3O°C.
Ale to je o lihovarství, při výrobě ovocných pálenek není tento způsob vhodný.
Tam se naopak musí bouřlivé kvašení krotit a výše uvedenému se vyhnout.
Ale to až tak nemusí platit u zkvašování pozdního ovoce ve studených prostorách. Tam to může kvašení pomoct, protože jedním z hlavních stresujících podmínek pro kvasinky je hlavně nízká teplota.

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika