Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kvas s 10% cukru musí být sladký na chuť, je to cukernatost průměrně sladkého čerstvého moštu. 10 st Brix bude něco méně, ale i tak by měl být cukr ve šťávě chutí poznat. 
   Nevím, kolik cukru měl kvas při zakládání a jestli je schopen ještě kvasit. Poznáte to podle rady p. Rafaela. Nalejte do sklenice trochu šťávy z kvasu a přeneste do tepla. Pokud začne znovu kvasit, přeneste do tepla celý kvas. Jestli nezačne,  jsou dvě možnosti: buď rovnou nechat kvas vypálit a zbytkový cukr obětovat (což bych asi udělal já) nebo naředit vodou s trochou zákvasu. To bych ale dělal jen u nějakého hodně drahého kvasu (oskeruše, šípky, aj.)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika