Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jo, pevný podíl plave vždy při kvašení nebo dokvašování. Ale ne proto, že by byl lehčí, ale proto, že je nadnášen CO2!!!
A až na pár výjimek po dokvašení začíná klesat kde dnu a odshora se začíná objevovat čím dál čistější tekutina což je známkou dokončeného kvašení.
Domácí ovocní vinaři to dobře znají.


Ale zakladatelům nízkocukernatých kvasů, odpůrcům utěsněných sudů s bublátky, přikyselování.., nejde takový postup, čekání na to, doporučit.
U nich musí platit primitivní pravidlo, že jak v sudu zhasne plamínek tak co nejdřív do palírny.

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika