Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vodu dom pridal, lebo som sa to dočítal niekde na internete a myslím ze som to aj niekde počul. Mne sa to tiež nezdalo robiť z toho víno.. Preto som sa radšej spýtal :) V tej paliarni mi tvrdili že bežným spôsobom (napr ako sa robia slivky) by som mal pri čerešniach zlu výdatnosť.. Ale to sa mi moc nezdá. Takže teraz keď tam pridám cukru, nechám vykvasit a nemal by byt problém vypáliť? Ta voda tomu snáď neuškodila. Mam pridať aj kvasinky a živne soli?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika