Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nic proti tomu, metoda je zajímavá. Já mám vyzkoušeno: Špalíčky z českého dubu zabalit do alobalu a "péci" v elektrické troubě 2 hodiny při 200 stupních Celsia. Doporučuji větrat kuchyň, pokud je příliš malá. Hotové štěpky mají tmavě hnědou barvu. Přidávám tak 3 g jemných třísek na 1 l už naředěného destilátu. Nechám 3 týdny. Pak sliji přes cedník a hotovo. Moji zkušební degustátoři doporučují.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika