Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Cukrovou třtinu jsem v životě neviděl, třtinový cukr nepoužívám, ale tipnul bych si, že jeho výrobu provází podobný zápach jako při zpracování cukrovky a že i melasa z něj taky vonět nebude.
Nehledě k obsahu sacharózy.
Myslíte si, že cukrová třtina obsahuje nějakou jinou její "ušlechtilejší" formu vhodnější ke kvašení?
*
(Nejsem znalec rumů a po pravdě napsáno být to jediný alkohol, stal by se ze mě asi zapřísáhlý abstinent... A sacharozou to rozhodně není!).

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika