Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

"Pokial das viacej cukru a docielis prekvasenie cez kvasnice, moze byt ze budes citit vyssiu liehovitost a zaroven vonu liehu, ktora je specificka pre cukor. Trosku to prehlusi aromy ktore nemusia byt v nedostatocne zrelom ovoci dost koncentrovane." Siemensi, dovolím si oponovat: Cukr (myslíme tím řepný cukr - sacharozu) je disacharid složený z fruktozy (ovocný cukr) a glukozy (vinný cukr). Sacharozu obsahuje i většina ovoce - nejvíce švestky (až 60% z celkového množství cukrů), banány a broskve. Tato velice rozšířená pověra nejspíše vznikla z doslazování nahnilého a nekvalitního ovoce. Viz: Pálenice Troubelice

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika