Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kvasinky sme zarábali podľa návodu do trošky teplej vody s 1 PL cukru a výživou (živná sol). Nechali sme nadkvasiť, vyrovnať trochu teplotu a zamiešali do suda. Teplota miestnosti je 18 C, teraz sme to trochu pridali na 20C. Ak by bol problém v teplote. Sud sa javí akoby pracoval/slabúčko šumel, len to nebubla. S tým cukrom nad tým uvažujeme, ale neviem či už nie je neskoro, lebo kvas už je oddelený na tekutinu a hore tuhé časti. Kôstky do kvasu nedávame a ručne ich vyberáme a marhule pri tom aj triedime. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika