Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Take jsem nekolik let pouzival kolonu z keg sudu, která mela před chladičem odkalovač. Pote co jsem odebral úkap a začalo téci voňave jádro jsem odkalovac vypustil. A pak když jsem se blizil ke konci destilace, tak jsem ho vypustil podruhy, ochutnal a přidal do jádra. Z technickeho hlediska v odkalovači nemuze být nic jineho nez to co destiluji a jinak by to stejne skoncilo v chladiči a pálence, takze neni duvod nic vylevat. Jen v pripade ze by to smrdelo nebo nechutnalo, coz se mu nikdy nestalo. Základem vseho je KVALITNÍ kvas, perfektne zralé a zdrave ovocem, co nejrychleji po nadrcení rozkvašené.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika