Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pořád se bavíme o průměrně vypáleném destilátu z podprůměrné suroviny.

áno presne. segment trhu, kde sa o.i. aj cenovou politikou radí alkoho f. r. jelínek je úplne iný ako trh, resp. cieľová skupina zákazníkov, ktorí majú byť oslovení touto značkou alkoholu. tu je to celé postavené na tom, že je to alkohol z ovocia, ktoré je limitované, lebo je voľne rastúce, z určitej oblasti a ostatné výrobky majú základnú surovinu pestovanú prakticky kdekoľvek, ničím výnimočnú. inú cenu bude mať trofej medveďa z voľnej prírody, ktorého počet je nízky a inú, keď sa tie medvede chovajú v ohrade za účelom trofeje a napr. kožušinu môže mať kvalitnejšiu medveď z chovu. 

vy sa na to stále pozeráte z hľadiska pestovateľa, z hľadiska kvality vstupných surovín a výsledného produktu. ja zase z hľadiska nápadu, marketingu, biznis plánu a pod. a v tomto ma to presvedčilo a je to fajn. ale môžem sa mýliť, aj keď sa nezvyknem :) 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika