Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mám vyzkoušeno, že je třeba dát žíhané štěpky napřed do tak asi 55% ního EtOH vymáčet. Tím se odstraní "lehké podíly" jak výše praví p. PS. Je třeba to ovšem vyzkoušet, protože je to opravdu "děsná věda". Ale funguje to. Jinak, já ty štěpky neopaluji, ale zabalené do alobalu žíhám 2 hodiny při 200 stupních Celsia v elektrické troubě. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika