Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pokiaľ sa jedná o týždeň tak by som to nejak extra neriešil. Povlak treba samozrejme zoškrabať. Dezinfekciu sírou by som riešil až na poslednom mieste, stalo sa mi totiž toto isté s jablkami a bohužiaľ cítim oxid siričitý z pálenky ešte aj dva mesiace po vypálení. Oveľa jemnejšie riešene je vytvoriť na povrchu súvislú vrstvu cukru alebo kyseliny vínnej, nemiešať do kvasu, táto vrstva stabiliuje na krátky čas mikroorganizmy na povrchu a kvas tým nijak neutrpí.

Mimochodom pokiaľ sa koláč neprepadáva by som s pálením ešte asi počkal, kvasenie ešte nie je ukončené.

Jozef

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika