Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Na jednom švestkovém kvasu (ostatní jsou čisté) mám na povrchu vrstvu křísu nebo plísně nebo co to je. Tenká bílá vrstva. Ocet cítit není, nijak to nesmrdí.  Kvas je dokvašený, asi 5st. brix, což bude asi 2% cukru, po odečtení "lihové chyby".  Kotlík je putovní, dřív než za týden se k němu nedostanu. Co s tím dělat?  Je to v plast. sudu asi 100l, se šroubovacím víkem, to moc netěsní. Od doby dokvašování pouštím pod víko CO2 z petky, naplněné vodou, cukrem a kvasnicema, občas obměňuju náplň. I přes to se ten povrch zatáhl. Mám to v teplotě 15-17st. Mám ten povrch odstranit? Plynovat budu i nadále až do vypálení.   Rosťa

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika