Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den všem,

zmínená práce potvrzuje tvrzení starých praktiků, že rozumným přídavkem cukru a ušlechtilých kvasinek se nic nepokazí. 

 Do meruněk s průměrnou cukernatostí a průměrné kvality není tak 4-5kg na metrák moc. Výpočet: 

průměrná cukernatost meruněk je 10-11 stupňů,

přídavek cukru 5kg/100l =------------5 stupňů 

1-2 stupně si vezmeznou kvasinky na růst

výsledná cukernatost =--------------- 14-15stupňů 

Což je ve výsledku krásně stabilní kvas, a a pěkná výtěžnost. 

Kdo si myslí, že tento přídavek cukru pozná v chutí může dojít okoštovat. :)

S přáním úspěchů s výrobou kvalitní kořalky, 

M. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika