Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nejcennější hodnota ov.pálenek se skrývá v osobité chuťi ovoce.Každou další destilací se koncentrace alkoholu zvyšuje,a aroma vytrácí.Největší ztrátou pak tedy je snížené množství aromatu, které se dalšími tepelnými manipulacemi v produktu snižují.Pak máte kvanta vysokoprocentního alkoholu, bez vůně, bez ov.chutě, který je třeba ještě dále naředit.Po druhé destilaci vzniká cca 75% výrobek, který je třeba naředit podle potřeby na výsledných 50-60%.

Nevěřím že šestkrát destilerejtyt vodka je něco extra.Navíc vodka nemá švestkové aroma,nemá o co přijít,proto je to taky jen vodka.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika