Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ještě k renklodám v kvasu. Dvakrát jsem zakládal kvas z čistých rynglí (Zelená + Oulinská). Mač během kvašení voněl po meruňkách (hlavně na začátku ze skořejších Oulinských. Výtěžek nebyl lepší než ze švestek, třebaže plody se zdály sladší (asi jen zdály). Chuť určitě neurazila, ale nebyla lepší než slivovice, meruňková vůně se ztratila a chybělo tam to typické švestkové aroma.  K tomu měl kvas tendenci se víc kazit než švestkový (možná chtělo jej okyselit). Od té doby přidávám ryngle ke švestkám, v nadbytku modrých plodů se to ztratí.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika