Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Teplota 21C je pro středně bouřlivé kvašení přesná.Známý palič do třešní žádný cukr zásadně nepřidává.A i když má kvas po ukončení kvašení a odvozu do pálenice cítit někdy, tak takovou třešnovici jsem nepil.Zásadní jsou totiž černé přezrálé třešně určité odrůdy.Pokud máme jen průměrně zralé třešně a ještě k tomu ranější, předpisové vedení kvasu při nízké teplotě nám jaksi už nepomůže...

A co se týká cukru a lihu z něj a pověrám určitých odborníků, že pálence propůjčí drsnost, tak je to opět nepravda.Lihovary před desetiletími celkem běžně pálily líh z cukru.A navíc kvalitní moderní kolona vyrobí jemnou pálenku i s podprůměrného kvasu. Ovšem díky opět určitým odborníkům lidi vyrobí podprůměrný kvas a ještě jej vezou do pěstitelské pálenice kde jej provozovatel prožene průmyslově pořád stejně rychle značně zastaralou technologií dvou kotlů zn. Holstein a zkáza je tím dovršena... ředidlochutvůně-drsno-nepitelno... a svede se to na cukr, kvas a zákazníka...)))

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika