Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak už jsem dosbíral třešně, mám jich tak 60 litrů a už mi to pěkně bublá, mám je umístěné v garáži, teď je tam 21 stupňů a mám několik dotazů, jak předejít tomu, abych něco zkazil a třešňovice se mi pěkně povedla.

Je teplota dobrá? Mohu ještě třešně přidat? Kvasí mi tak týden. Jak dlouho asi tak trvá kvašení? Je kvas náchylný k vadám nebo je stabilní? Míchat či nemíchat. Předem děkuji, kdyby vás něco napadlo, budu rád za každý postřeh.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika