Oceňuji, že tazatel napsal úkapy, že to nenazval methanolem.
Ale vylévat, aspoň dle mého názoru, to je škoda.
Žádný nebezpečný jed to není. Jen je to nechutné a smrdí to.
Doporučuji použití jako rozpouštědlo k nějakým zevním mazaním, k výrobě domácích natiracích nebo napouštěcích přípravků, jako součást memrznoucích směsi do ostřikovačů anebo jako podpalovač grilů a topenišť.
Je to velmi levná alternativa k drahým komerčním prodávaným výrobkům.
*
A jak psal p. Šlosar, vůbec bych se v tom směru žádné kontaminace kvasu nebál.
(Je to jen takové neškodné "plivnutí do moře"
Někteří výrobci, i já to tak kdysi dělal, že jsem některé nevhodné frakce, jak úkapové, tak dokapové přidával, podle uvážení buď do kvasu nebo lutru.
Ale chci velmi zdůraznit, že ne úplně všechny!!!
Jen ty u kterých jsem se během "vzorkování" nemohl rozhodnou jestli je vyřadit nebo přidat k jádru.
Rafael.