Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Je to sice už dva roky, ale trochu se zastanu slovenského kolegy... s těmi enzymy nezacházíte správně - zcukření probíhá při teplotě 63°C a vy přidáváte zcukřující enzym až do vychladlé mladiny. Škrob se vám tedy podařilo naštěpit už při vaření díky amyláze, kterou jste získal prodlevami a z toho sladu... výsledek je OK, ale ten zkuřující enzym si můžete ušetřit :-)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika