Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zkuste ji ochutit medem.

Med se trošku nahřeje (ale opatrně, skutečně jen trochu) aby byl tekutý a vlije se do pálenky - v poměru asi 1 díl medu a 5-6 dílů pálenky.  Pak již jen rozmíchat a je možno koštovat. Staré recepty to uvádějí jako lék, je to výborné na prevenci nachlazení. 

Na vánoce z pálenky vyrábím výborný vaječný likér a v létě do ní nakládám višně, prosypu cukrem a po 6 - 8 týdnech máte vynikající višně v alkoholu (lze i jiné ovoce). Použití do čaje, na poháry... 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika