Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Stala se taká věc - lajtr z hruškovice (asi 45l) se nalil zpátky do měděného kotle zašrubovalo se víko, nechalo se to měsíc stát (nebyl čas). Když se to šlo přepalovat a kontrolovalo se to, po otevření kotle byl vidět všude nad hladinou po stěnách zelený povlak. Otřelo se to, vypálilo. Vypálená hruškovice má při polknutí silnější stopu chutě pravděpodobně po plísni. Co s tím, přepálit, vylít, je to zdraví škodlivé? Děkuji za odpověd´ zkušených.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika