Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Neuvedl jste jak je ten 2. kvas starý. Ještě než kvas vyhodite, tak vytáhněte hadičkou ode dna tekutinu, pokud je kvas zoctovatělý, tak po přičichnutí i ochutnání to je přesně jako slabší ocet, to musíte poznat. Pokud máte vínoměr, tak štamrdli přefiltrujte přes nějakou vatu nebo látku, at je tekutina čistá a změřte množství alkoholu. Vínomer stojí cca 120 Kč a na orientační změření vykvašeného kvasu je dostatečný. Mělo by to mít tak 6 - 8 proc. alkoholu. Bílý povlak už jsem taky v minulosti na hruškách měl a ne vždy to znamená, že kvas je celý k ničemu, stačí odebrat a vyhodit pořádně deku. Honza

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika