Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kdyby ty značkové kvasinky tolik zvyšovaly kvalitu a výtěžnost pálenky, proč by profesionální lihovar jako R.J. kvasil švestky stále nadivoko?

Spiriferm arom kvasinky jsme dávno testovali přidáním do švestkového kvasu. 

Výsledek - výtěžnost stejná jak bez kvasinek.

Chuť destilátu- měkčí s pozměněnou vůní a trošku i chutí. (jakoby do destilátu byla přidána nějaká neurčitá ovocná tresť).

Závěr : Komerční značkové kvasinky ovlivňují vůni i chuť slivovice.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika