Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

U mně deka po ukončení kvašení bývá trochu cítit octem, proto horních 10 cm vyhazuji. Věřím, že opatné ponoření plovoucího ovoce dřív, než začne octovatět či plesnivět může mít svůj smysl. V intenzivním míchání ale smysl nespatřuji, možná u extrémně hustých kvasů (oskeruše?), nevím.

To aroma se rozpouští ve vytvořeném alkoholu.
Vy si myslíte, že v ovoci je to aroma v krystalické formě?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika