Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím a taky prosím o radu...

25.11 09 jsem založil hruškový kvas, přidal jsem kvasinky vinka při teplotě asi 8°Cjsem předpokládal, že bude vykvašeno.Dnes jsem změřil cukroměrem všechny 4 120l sudy, štáva byla hrozně hustá, jak když vaříte pudink a všechny sudy ukazovaly 6st.zbytkového cukru, kvas se ale zdál hotovy, pekně voněl.Co s tím?V létě mi hrušky máslovky vykvasily až do nuly cukru a štáva byla čirá a jak víno... mám čekat do jara?,fakt nevím...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika