Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak, jak píše p. Stanislaw, švestkové kvasy obvykle není třeba speciálně hlídat. Byla tu před časem diskuze na téma, jestli je lepší švestky vypálit v zimě po sklizni nebo až za další rok. Sám nejsem příznivcem dlouhého vyčkávání, pokud již kvašení skončilo a nevěřím, že ležením v bečce získá kvas nějaké nové aroma. Nicméně termín pálení švestek mám daný dopředu a i když kvašení skončí dřív, nebojím se nějaký týden počkat.
   S hruškami je to jiné. S pálením je dobré dlouho neotálet. Nevím ale co míníte toto větou:
Tekutina nezapáchá ani po octě, ale nevypadá to, že by obsahovala tolik alkoholu, aby se to vyplatilo nechat vypálit...
    Nevypadá to... jak myslíte, že by tekutina měla vypadat? Nemáte-li cukroměr, nejlepší je ochutnat. Je-li tekutina sladká, není to k pálení, je-li štiplavá a bez sladkosti, je pravý čas.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika