Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, vidím, že se vpřípravě kvasu vyznáte. Můžete poradit i nám.?Stalo se nám (poprvé), že "koláč " na hruškovém kvasu spadl dolů (u dvou beček). Tekutina nezapáchá ani po octě, ale nevypadá to, že by obsahovala tolik alkoholu, aby se to vyplatilo nechat vypálit. Nejde o zvrhnutí kvasu? V knížkách se o potopení "koláče" nic nepíše. S kvasem jsme nemíchali, jen jsme museli s bečkou hnout kvůli místu, mohlo by to být tím? Děkuji za radu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika