Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nejsem chemik. Takže jsem napsal -uvádí se-. Mohu si to představovat tak, že se půsovením lihu vyloučí esence z pevného ovoce do tekutiny. Ale nevím. Prostě jsem to četl.

Stále ještě nevím, jaká chuťově či zdravotně nevhodná látka se vytvoří fermentací řepného cukru.           A kocovina je důsledek především nemírného pití - odvodnění a nedostatek cukru (energie). Z pití špatně kvašené a špatně destilované pálenky není kocovina, ale intoxikace příměsemi.

Je sezóna. Už jsme zase u toho slazení a neslazení.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika