Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Znám jednoho vinaře, který tvrdí, že přidáním 10L vody do 100kg hroznů se ve výsledku vůbec nepozná.Podobně je to i s doslazováním kvasu.Malé množství cukru chuť změní spíše nepatrně.Když se však třeba u kvasu ze švestky domácí cukr přežene, výsledný produkt se moc podle mě pít nedá.Pak je otázka, zda stojí za to přislazovat kvas kvůli nějakému litru navíc a riskovat pokažení celého množství pálenky.Avšak, tak jak někomu chutnají špekáčky sojáčky, může někomu chutnat i takováto slivovice.P
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika