Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Pane Vysloužile, je jasné, že co se týče přidávání cukru(medu) do kvasu se neshodneme. Je pravda, že i bez cukru to jde, ale jak už jsem psal, nechci riskovat špatné nebo pomalé kvašení. Mám pro Vás takovou perličku: známý měl melecitózní med (spíše nektar, protože to ještě úplně nebylo zralé). Zákazníkům to prodávat nechtěl a tak to zkusil vypálit. Nedovedete si představit co měl za problémy. Ten med naředěný s vodou ne a né vykvasit. Takže zkoušet vyrobit samotný kvas z medu není nejjednoduší a jak známý říkal už by to nedělal. Výsledek sice nebyl špatný, ale na švestky to nemělo.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika