Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Už po několikáté zde doporučuji cukr (cukerný roztok vody a cukru) na rozběhnutí kvašení. Rozmíchejte 2 kg cukru v kýblu vody (já dávám místo cukru med) a dejte to na q kvasu...

Myslím, že nelze radit cukr a přidávat med, tak jako nelze kázat vodu a pít víno. Med a cukr není totéž, třebaže obojí je sladké. Vysvětlení je snadné. Zkuste vyrobit dobrou medovinu a pak vyrobte stejný nápoj a med nahraďte cukrem. Kvalita je nesrovnatelná. Nebo medovinu (po naředění a překvašení) vypalte - je to lahodný destilát. Vypálíte-li zkvašenou vodu s pouhým cukrem, vznikne nápoj leda pro otrlé.
Správné rozběhnutí kvašení nezaručí přídavek cukru, spíš zralé, čisté, rozmělněné ovoce a ušlechtilý zákvas
    Se vším ostatním, co píše p. Honza,  souhlasím do puntíku.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika