Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Páni, v tých vašich receptoch mi chýba okyslenie kvasu.Treba dosiahnuť pH 3,5-6.Koumáci použijú odpad z ovocného kvasu po vypálení.Je to aj so živinami pre kvasinky.Tie je dobré použiť ušľachtilé-vínne.Variť repu nie je potrebné, stačí strúhať, kvasenie však trvá tak dlho, ako pri ovocných kvasoch/pár mesiacov /.Odmenou však je množstvo alkoholu, dosiahnuteľné len z hrozna.Optimálne je, vyčistiť ho tak, aby repou nebol cítiť.Veď väčšina liehovín v pradaji je z repy-melasy, a to je iný sajrajt.

Paličom zdar!

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika