Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Z dovolením připojím se k diskuzi se svým dotazem.

Mám trnkový kvas, asi 170 litrů. Před kvašením jsem měřil refraktometrem cukernatost a dostal se na hodnotu 19 brix.

Nyní kdy již sensoricky ke kvašení nedochází, je podle refraktometru, při teplotě kvasu 17°C asi 13 brix. Chuť je nakyslá trpká, takže někde je asi chyba. A můj dotaz je, kde dělám chybu? 

Děkuji. Lukáš.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika