Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Před hodně lety mně při dost chladném počasí hrušky, ještě než se stačily rozkvasit, doslova shnily. Z 200 l bylo jen pár litrů ne moc dobré slivovice a páleník mně řekl, že hrušky se mají zasypat cukrem. Dělám to podle něj už několik let a podobný problém jsem od té doby neměl. Toho oleje bych se moc nebál vzhledem k vysokému bodu varu oleje. Kdysi jsem přivezl do pálenice 250 l vína a protože to páleník chtěl dělat v 300l kotli rázem, musel jsem přinést ještě dvě másla, která přidal do kotle proti pěnění. Radek

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika