Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ty čerstvé jablka bych do již rozkvašených hrušek nedal v žádném případě, v hruškách je již určité množství alkoholu a ten částečně zabraňuje kvašení, je dost pravděpodobné, že by špatně kvasila i ta jablka. Nejlepší řešení je přenést kvas do tepla, minimálně 15°C i víc, pak to prokvasí i bez ušlechtilých kvasinek. Jinak v tuto dobu je už většina neušlechtilých kvasinek daleko za zenitem svých schopností a jestli jste ty koupené kvasinky jen zamíchal do kvasu, tak to byly vyhozené peníze.

Na zabránění přístupu vzduchu ke kvasu alespoň ze začátku dávám nahoru na kvas tenkou vrstvu cukru, stačí 1Kg i míň na 120l bečku, pokud nechci kvas víc doslazovat

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika