Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
To je informační šum. Doporučil Vám bezpochyby hnědý cukr, tj. nerafinovaný. Ten je skutečně o mnoho lepší  (a o trochu dražší) než normální krystal.
Zkaramelizovaný cukr by sice mohl kvas ochutit (proč?) a obarvit (k ničemu), ale zkvasitelného podílu má méně než původní surovina, a rezidua rafinace opdstranit nelze. Hnědý nerafinovaný cukr doporučuji (když už musíte cukr dát a medu je Vám líto), karamel nikoli.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika