Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Slivkovy kvas ma cukornatosť 6 - merane cukromerom. Kvas bol zalozeny pred 5tyzdnami aj s kvasinkami. Kvasenie prebiehalo v uzatvorenej nadobe bez pristupu vzduchu, cez hadicku do nadoby s vodou.Prvy tyzden burlive kvasenie, potom asi dva, az dva a pol tyzdne este prebiehalo kvasenie, voda stale prebublinkovavala.  Sud bol ulozeny vonku v chladku. Kolac je stale, po bokoch kolaca uz vidiet šťavu. Kedze je stale velka cukornatost (6), je mozne kvas ulozit dovnutra do tepla a rozmiesat a znovu ozivit kvasenie, aby klesla cukornatost cca na 2???.. je mozne ze tie cukry este klesnu a premenia sa na alkohol?? Ma s tym niekto skusenosť?..

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika